5 dingen die u moet weten voordat u een auto koopt

Motor reparatie Amsterdam

 

Het eerste teken van een probleem is meestal dat u de motor niet ziet terwijl u rijdt. Als u de motor wel ziet, dan is er een probleem. Laat eerst de motor stoppen en open de motorkap. Het is een misdaad om een motor te laten draaien terwijl u rijdt. Er zou een aftapplug op de bodem van uw motorkoeltank moeten zitten. Controleer het, als het verstopt is, verwijder het. Elke andere aftapplug moet vervangen worden. Als hij niet verstopt is, vervang hem dan. De plug moet worden gecontroleerd op lekken. vervang ze als ze verstopt zijn. Hoewel, tegenwoordig worden de pluggen automatisch vervangen.

Voordat we verder gaan met de motor reparatie, zijn hier de dingen die je nodig hebt. U kunt een gereedschap kopen in een ijzerwinkel. Het wordt gebruikt met een moersleutel, schroevendraaier of inbus. U moet een dopsleutel gebruiken voor een grondige reiniging. Was het gebied waar het lek zit. Verontreinigd remstof is je vriend, dus maak dat gebied schoon. Gebruik water om vuil en viezigheid aan te smeren en wrijf ze eruit. Als er zuren op die plaatsen zitten, neutraliseer ze dan met vers zuiver water.

Start de motor en luister of u kloppen of knallen hoort. Zet dan de motor uit. Dit is een waarschuwing dat de waterpomp slecht kan zijn. Het is beter om de hele waterpomp te vervangen. De hele pomp vervangen zal duur zijn, dus u hoeft alleen het lek te repareren. Controleer de accessoire aandrijfriem op tekenen van scheuren. Het is tijd om de accessoire riem te vervangen. Het is een goedkoop en gemakkelijk te vervangen onderdeel.

Ander belangrijk werk dat je moet doen is…

Kuilen ontwijken. U kunt gemakkelijk leren hoe u veilig tot stilstand kunt komen bij een piepend of piepend geluid. Bij een afspraak met een monteur moet u vragen of hij eerst uw remmen en banden wil inspecteren. Een whoosh is een remgeluid, een geluid van de remmen. Controleer kuilen op de interstate. Wanneer u een groot object passeert, zoals een boom, draai dan uw wielen in de richting van de boom. Op de snelweg is dat rechts. Niet waar! Je moet de volledige volgafstand houden. Rem voordat je de interstate oprijdt.

Bij auto-ongelukken, is een intelligente beoordeling de sleutel. Bekijk de handleiding van de eigenaar en volg het aanbevolen onderhoudsschema van de auto. Het redden van uw auto van gewetenloze monteur is zeer de moeite waard de tijd besteed. Helaas gebeuren er soms toch ongelukken. Het is het beste dat u een verzekering heeft. Als u niet de tijd hebt genomen om voor uw auto te zorgen, hoe zult u dan ooit in staat zijn om hem goed te onderhouden? U zult blij zijn dat u nog leeft, en uw auto zal veel gelukkiger zijn.

“Maak je verlanglijstje.” Maak een lijst van dingen die u van uw auto wilt verlangen. Bijvoorbeeld, wanneer wilt u nieuwe banden laten monteren? Wanneer wilt u de stereo-installatie laten nakijken? Maak een lijst en houd je eraan. Als je er nog niet aan toe komt, bedenk dan wanneer je deze dingen wilt hebben. Bloggen over je ervaringen is een van de universeel geliefde manieren om informatie over te brengen. Er zijn talloze sites op het internet om die ervaringen te journaliseren, en vaak laten mensen die verslagen onbesproken. Journaling is misschien wel een van de beste dingen die fietsers posten. Het laat medefietsers weten over hun ervaringen, en dat is een groot goed.

Veiligheid en hanteerbaarheid van wielen. is belangrijker dan het uiterlijk. Wanneer u op de weg bent, is het verstandig om een medewerker naast uw auto te laten staan om u te helpen de conditie ervan te peilen. blinkende en glanzende wielen betekenen dat ze in topvorm verkeert. Wanneer u wielen kopen en vervolgens weten dat ze defect zijn, zult u in staat zijn om te vertellen. vluchten van fancy, slechte rijbaan, en beschadigde wielen zijn niet als glanzende wielen. Ze zijn waarschijnlijk indicatie ze is ook in grote vorm, echter. Ongeacht, vaststelling gejatte wielen is duur, echter. Het vervangen van slechte wielen is dat niet. Laat u niet verleiden tot het repareren van watje wielen en verroeste frames.

De auto onderhouden is erg belangrijk. Controleer de olie en het water. Beoordeel het zicht en de prestaties van uw auto. Controleer de banden. Controleer op roest en corrosie. Een auto wassen, in de was zetten en polijsten is een jaarlijks terugkerend ritueel. Al deze essentiƫle controles identificeren een auto in goede staat. Een auto in uitstekende staat is een auto die goed loopt, goed stopt en lekker ruikt. Een ouder model auto is gemakkelijker te repareren. Als algemene regel geldt: denk minder aan uw auto en meer aan uw onderdelen. opvolgende monteur. Vervangingsonderdelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar, en zijn relatief gemakkelijk te verkrijgen. U zult het advies van vrienden en buren willen inwinnen. Raadpleeg websites met uitgebreide informatie over uw merk en model. pingeam of twee.

Lees meer:

motor reparatie amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published.