Hoe herken je een legitieme rijschool?

Rijschool Rijswijk

 

Of u nu op zoek bent naar een rijschool in uw stadsgebied of buiten de provincie, er zijn veel rijscholen die kunnen worden gevonden. Helaas zijn er ook rijscholen die voormalige … oplichters.

Hoe herken je een legitieme rijschool van een oplichter:

Een legitieme rijschool zal vragen om uw naam, adres, verjaardag, identificatienummer en ervoor zorgen dat u ouder bent dan 18 jaar. De meeste werken niet voor 1 juni, ouder dan zestig dagen. Ook vragen om een bewijs van verzekering, voertuig eigendom, een driver handleiding en andere belangrijke contact info. U moet uw vragen op maat om vragen te stellen die relevant zijn voor u, zo niet vraag de school om de functie die belangrijk is voor u te noemen.

Wat moet je weten over de verkeersschool?

De rijschool zal je vragen een formulier te ondertekenen waarmee ze toestemming geven om contact op te nemen met je ouders over je rij-record. Onderteken het formulier pas nadat je de resultaten van je rijexamen van de rijschool hebt gekregen. Als je gezakt bent, kan de school contact opnemen met je ouders om hen in te lichten over je gezakte opleiding.

Vergeet niet: Als u uw leerling vergunning of ticket verkregen van een rijschool dan is dit certificaat wordt beschouwd als een officieel document van inzicht dat je geslaagd bent voor zowel de schriftelijke en rijexamens en kan worden gebruikt om in te loggen op een andere rijschool die u wenst om uw rijlessen te nemen op. Voor meer info over rijscholen in uw stad of provincie contact op met uw lokale DMV of rijden afdeling.

Hoe jezelf op de markt brengen na je afstuderen

Nadat je geslaagd bent, ben je klaar om je rijexamen af te leggen, ervan uitgaande dat je een rijbewijs hebt gehaald in de staat Rhode Island en dat je lokale DMV je certificaat heeft geaccepteerd. U kunt dan beginnen met het zoeken naar verkeer school cursussen in uw omgeving en kies de meest geschikte cursus voor jou. Het zal een combinatie zijn van vaarwel verkeersschool, ijs-water-rijschool, en verkeersschool voor de rest van je rij-leven.

Demystificatie van het theorieproces

Voor het theoriegedeelte van het behalen van een rijbewijs moeten leerling-bestuurders doorgaans een schriftelijk theorie-examen afleggen. Het IEER-theorietoets omvat een schriftelijk gedeelte over rijgedrag en een test van de waarneming van rijgevaren. Deze tests worden afgenomen tijdens de eerste twee weken van elke cursus. Studenten slagen meestal voor deze tests, waardoor ze recht krijgen op hun certificaat van voltooiing. Opmerking: bepaalde staten, zoals Pennsylvania, vereisen een schriftelijke test van het I Drive Safely programma.

Goedgekeurd, deel 1

In Rhode Island moeten alle nieuwe rijopleidingen die door het Department of Motor Vehicles worden goedgekeurd, volume 1 zijn. Dit betekent dat het programma is goedgekeurd door het Department of Safety and Environmental Protection. De reden waarom dit belangrijk is, is omdat het programma is transparant gegaan door de vereiste herziening en gewijzigde procedures aan te passen aan de staat bestuurder onderwijs regelgeving.

In deel 1 zijn onlangs drie nieuwe gecertificeerde cursussen opgenomen: cursus onderhandelen en onderhandelen, cursus verzwaring en neerbuigendheid, en cursus hulpmiddelen bij alcohol. Deze nieuwe cursussen vervangen de vorige beschrijving van de cursussen, die waren: doorlopend, algemeen, generiek en dynamisch.

Analyseren van de resultaten

Goed voordat studenten de nieuwe IEER theorie tests kunnen afleggen, moet DMV de statistieken analyseren die door het goedgekeurde opleidingsprogramma zijn verstrekt. De monitoren zijn verzonden naar meer dan 80.000 studenten. bestaande uit quiz, lezing, en mock test. Deze nieuwe cursussen zijn zeker een welkome verbetering voor de studenten, vooral voor diegenen die de oude, uit het hoofd geleerde materialen kregen. Uit de enquête van Cover bleek dat meer dan 52% van de studenten de nieuwe cursus als nuttig beschouwden, terwijl 45% zei dat het enigszins nuttig was. Studenten waren ook onder de indruk van de bijgewerkte versie van de DMV handleiding.

John Donohue, CEO van Cover Drive Learning zei: “Meer dan 2 miljoen Rhode Island bestuurders hebben nu een rijopleiding via Cover Drive’s Posit Science curriculum, en we hopen dat de resultaten van deIEERtraffic school laten zien dat Rhode Island maakt een aanzienlijke vermindering van crashes, dat is goed nieuws voor iedereen.”

Wat Cover Drive’s kant van de zaak betreft, merkte Donohue op: “Cover Drive heeft honderden verkeersscholen geïnstalleerd in het Upcountry, en verkeerseducatie is echt een spel voor de klas, en Cover Drive heeft veel ervaring in het opleiden van leraren voor de klas”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.