Een gids voor autoradio

Car hifi

 

Hier vindt u een reeks van onze uitrustingen voor uw motorvoertuig.

Autostereo-installatiesAlle autoradio’s zijn ingedeeld naar wattage. Deze categorieën worden aangeduid met letters (met uitzondering van hifi). W 1-w 40 = 40 W, W 1-w 50 = 50 W, W 1-w 60 = 60 W, en W 1-w 70 = 70 W.

CD-wisselaar in dashboard De CD-speler op het dashboard is een CD- en MP3-speler die MP3-bestanden kan afspelen (7ica- of Hazari-formaat). Er bevindt zich een 7-inch scherm in het hoofddisplay met verschillende menu-opties en aangepaste functies. De CD-speler beschikt ook over een antigeluid- en antiterugspoelfunctie.

Auto DVD/geïntegreerde navigatieDe geïntegreerde navigatie in onze voertuigen werkt met GPRS en Bluetooth. Hierdoor kan het tegelijkertijd als draagbare terminal worden gebruikt (printer, printer, enz.). Het toestel kan ook opslagruimte bevatten, aangezien het 1 of 2 USB-opslagstations bevat.

Andere draagbare apparatenDe autoradio en DVD/ navigatie zijn slechts enkele van de andere apparaten die in uw voertuig kunnen worden ingebouwd en geïnstalleerd. Ze kunnen gemakkelijk worden aangeboden als after market add-ons met verschillende voordelen.

Consoles voor videospelletjes in auto’s (auto-DVD/transition) Deze consoles voor videospelletjes werken met PS3. Ze bevatten films en beelden met prachtige 3D-effecten. Het toestel wordt op de TV aangesloten met behulp van ingebouwde kabels. U kunt ook gemakkelijk genieten van 2-3 games op de positie van de auto-dvd-speler terwijl u comfortabel achterover leunt in uw favoriete stoel. U kunt ook werken aan uw favoriete kaart/reizen met behulp van het touchpad. gaming accessoires en andere 2-3 leuke spelletjes zijn zeker de aantrekkelijke factor van dit systeem.

asis audioDe geluidskwaliteit van de autoradio is bijzonder helder. Het is goed luidsprekers en woofers, en wordt geleverd met een speciaal afgestemd geluidssysteem. De motor is gemaakt van hout. En, de basis is bedekt met een lederen bekleding. Er is de mogelijkheid om de USB-poort te gebruiken om uw MP3-speler aan te sluiten.

Diepte klankHet diepte geluid regelt systematisch de balans tussen lage en hoge frequenties. Het geluid is helder en gedefinieerd waar u de kracht van een luidsprekers van een diepe bas zou hebben. Het geeft u het gevoel dat u de diepte van het geluid krijgt die u van een surround sound systeem gewend bent.

stereo bulldozerDe luidsprekers hebben een drieweg cue point systeem. Dit geeft een duidelijke definitie van de richting van de geluiden. De stereo’s zijn stand alone, wat betekent dat ze niet kunnen worden gebruikt zoals een stereo-installatie thuis. Ze moeten worden aangesloten op een versterker.

A/M en USB Deze twee typen zijn verkrijgbaar in een groot bereik. De A/M betekent dat de signalen tijdens het afspelen kunnen worden gecomprimeerd. De compressie maakt een goede kwaliteit mogelijk en klinkt net zo goed als in een Dolby Digital. De USB wordt rechtstreeks aangesloten op het D-rewards circuit van een computer. Hierdoor kunt u USB bijna overal gebruiken en wordt het direct aangesloten op uw MP3-speler of iPod.

sing sonata Dit zijn tweedehands luidsprekers van o.a. audioslave.com. Ze kunnen al vanaf $49 kosten. Handig voor cadeaus of als je van plan bent de ontvanger cadeau te doen.

FM en AM Deze twee types zijn de beste keuze voor dansvloeren en clubs. Ze geven energie en soul. Deze types hebben ook luidsprekers met regelbaar vermogen en indrukwekkende lijsten met voorzieningen.

CD-speler en MP3-speler Ten slotte zijn er de exclusief voor liefhebbers van hun CD’s ontworpen. Dit zijn professionele hoge-status stereo’s. Ze geven de indruk dat ze uit de toekomst komen. De meeste zijn volledig geladen met de nieuwste technologie en oerdegelijke geluidssystemen.

De vraag van de consument naar kwaliteitsproducten die lang meegaan en zich aanpassen aan de levensstijl van vandaag, doet de fabrikanten van autoradio’s de weg vrijmaken voor betere, ruimere voertuigen.

Lees meer:

Multimedia auto

Car audio system

Leave a Reply

Your email address will not be published.