Hoe bereid je je voor op je rijinstructeur?

auto-motorHoe bereid je je voor op je rijinstructeur?

Als je een leervergunning hebt gekregen en 16 jaar of ouder bent, dan kun je deelnemen aan een “rijopleiding” van een uur die door een professionele rijschool voor professionals wordt gegeven in de motivatie om een veilige automobilist te worden. Wanneer u klaar bent met uw opleiding, krijgt u uw learner’s permit om u op de wegen waar u bent ervaren om te rijden. Afhankelijk van waar je woont, kun je buschauffeur worden, politiechauffeur, scheepsmachinist, professioneel schoonmaker of verkoper en vele andere banen.

De eerste stap om voorbereid te zijn op je rijexamen is het aanvragen van je leerlingrijbewijs. Dan kunt u beginnen met oefenen op een veilige, overzichtelijke manier. Alleen u en uw echtgeno(o)t(e) mogen in het voertuig met de oefenhulp aanwezig zijn. U kunt een brochure kopen en zien welke eigenschappen u als bestuurder moet hebben om te slagen voor het rijexamen. Uw rijinstructeur zal u vragen om tijdens de opleiding een demonstratie te geven.

U kunt nu met uw voertuig de weg op en tijdens het rijexamen aan verschillende situaties en gevoelens worden blootgesteld. Uw rijinstructeur zal er zijn om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u volledig gemotiveerd en voorbereid bent. Als het nodig is, kun je zelfs een aantal rijexamens zelf doen. Je rijinstructeur zal goed op de hoogte zijn van de examengevaren zoals het Pall @ signaal, rood licht, stopteken en snelheid.

Zodra je klaar bent met je rijlessen, zul je zeker de weg op willen. Je rijinstructeur zal je begeleiden en helpen met veel van je handelingen als automobilist. Ten eerste, voordat u op weg gaat, moeten zowel u als uw echtgenoot ouder zijn dan 18 jaar. U kunt uw echtgenoot of echtgenote als passagier op de lijsten zetten, vooral als hij of zij ongeveer even oud is als u. U moet ook beiden een veiligheidsgordel dragen.

Als u al een tijdje rijdt, wilt u misschien op de bestuurdersstoel slapen zodat u uw wekkenergie kunt behouden. Rijd niet moe, vooral niet in de vroege ochtend. Uw rijinstructeur zal u dit aanraden, zoals we al hebben behandeld. Zelfs als u zes maanden of een jaar hebt gereden, is het niet te vroeg om u voor het examen aan te melden.

U moet minstens 17 jaar zijn om het rijexamen af te leggen, maar solliciteren voordat u 15 jaar oud bent zal niet helpen. Je pillen zullen gecontroleerd moeten worden en je zou ook een betere houding kunnen krijgen (niet boos zijn op de monteurs, of in ieder geval niet wild boos zijn) zodat je meer kans maakt.

Als u rijdt met uw tiener bestuurder, zult u willen aanmelden voor zo veel uren van het rijden praktijk als je tiener zich kan veroorloven. Zelfs als u helpen hem of haar rijden, zult u nog steeds willen om de mijlen log. Kijk op insuredanonymous.com om te zien hoeveel uw tiener zou kunnen verliezen als gevolg van smog boetes en verkeer school. Ruil het rijden af en laat uw tiener rijden. Hoe meer jullie twee in staat zijn om te onderhandelen, hoe beter. Zelfs het laten rijden van uw kind wanneer u niet zo veel rijden kan een grote stap in hun veilig rijden.

Vaker wel dan niet, zal ongevallen beginnen te gebeuren nog voordat uw tiener zal hebben verkregen zijn of haar volledige rijbewijs. Het zal tijdens deze tijden dat uw tiener zal hebben aangetoond veilig rijgedrag. Dit zijn de gedragingen die uw tiener moet vertonen als u wilt dat uw tiener als alerivery.

Anytime uw tiener isAggressief, vermijd alles wat vergelijkingen met andere gevaarlijk gedrag. Als ze de neiging om snel te rijden, moeten ze leren hoe langzamer te rijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.