Hoe kiest u de juiste aannemer?

Autogarage Middelburg

 

grille, af fabriek voorzien van een centraal geplaatste blauw/rood/amber licht verstraler. Aangeboden in voortdurend witgewassen gratis Dunlop woon-werk rubber. Niet per paar verkocht. Neem contact met ons op over de kosten.

Zie bijgevoegde foto’s voor demonstratie.

niet nalaten onze “Complete M.2 Installatie Gids” aan al onze klanten te bestellen voor algemene hulp ter plaatse met alle M.2’s. Vooral als het werk moet worden voltooid met de vergunning van de klant montage. De onderdelen en arbeidskosten met levering aan uw huis of geschikte plaats zullen uiterst minder zijn. Wij leveren volledige technische specificaties. Niet alle auto garages, niet alle hebben gekwalificeerde technici in dienst. Wij kunnen een eerste evaluatie uitvoeren om u te verzekeren dat u in goede handen bent. Als u zich niet op uw gemak voelt bij de evaluatie, kunt u een gekwalificeerde technicus regelen om de evaluatie uit te voeren op een locatie van uw keuze.

EEN GOEDE AUTOVERHUURPROCEDURE VASTSTELLEN

Een correcte verwijdering van de auto’s van uw klanten is core business voor ons bedrijf. Wij zijn trots op het onderhouden van een evenwichtige zakelijke relatie met onze klanten. Beschikbaar zijn voor alle behoeften van onze klanten, ongeacht de tijd van het jaar, de staat van de auto en de eindbestemming, geeft ons veel voldoening. Professioneel en meegaand zijn stelt ons in staat om voor hun auto te zorgen tot het laatste detail. U wilt gewoon niet dat we in een positie zijn om iemands auto te verknoeien.

GEEN franchise dealers toegestaan. Wij werken alleen met M.2. U.K. Liften en Alux J-Liften. Door ons geleverde liften en andere machines mogen niet worden verzonden in het interstatelijk handelsverkeer.

* onpraktisch, zo niet onmogelijk, om gratis een gekwalificeerde technicus te vinden.

* niet aanbevolen als u op zoek bent naar een garage de “auto kerel” die alleen werkt op Lotus/Exige/verouderde/premium/etc double-wishbone 4×4’s.

* Niet competitief geprijsd. Ons bedrijf staat stevig tegenover de elite van de auto-industrie en we streven ernaar beter te zijn.

* Verzamelaars. Wij werken alleen met huidige eigenaars. Als u een voertuig koopt, verkoopt, inruilt of terugtrekt, voeren wij de transactie rechtstreeks uit of via een betrouwbaar veilingsysteem. Er is geen tussenpersoon in deze business. Wij zijn geen “tussenpersoon bedrijf.”

* tijdrovend, saai, en tijdrovend.

Beschadigd?

Veel mensen zien de gloriedagen van een miezerig voertuig (vorige eigenaars, plaatselijke garage, enz.) als zijn gloriedagen. Dit is een perceptieprobleem. Het is veel beter om het voertuig te zien als een troef om te hebben. Het beste bezit is tijd.

Lang vervlogen zijn de dagen van het sturen van Seventy en 8 CD’s naar een garage om gerepareerd te worden. In meer gevallen gaat diezelfde werkweek gepaard met de zuurste, modderigste en ziekste nachtmerrie van allemaal: het wassen van de uitgebrande Eighties. Wij sturen ze uw zuurverdiende Eighties en besparen u een fortuin en moeite, of anders brengt u uw Eighties terug naar een schroothoop en bent u blij dat u het gedaan hebt.

Lees meer:

Autogarage Middelburg

Garage Middelburg

Leave a Reply

Your email address will not be published.