Hoe start je een auto?

Auto laten wrappen

 

Je zult in je leven veel modellen auto’s hebben. Van sommige zult u uw hele leven houden en nooit meer schoon krijgen, van sommige zult u de prullenbak in gaan. Maar sommige zullen nog jaren uw middel van bestaan zijn. En dan zijn er nog die u als rampen zult beschouwen en nooit meer iets leuks voor u zullen doen. Maar vergeet niet: je hebt geluk dat je in een auto kunt rijden, ook al heb je er een hekel aan. En nu kan ik zeggen: geluk en veel mooie mensen hebben je geholpen zover in het leven te komen.

getuigenissen

Auto laten wrappen” syndicatie

Duizenden mensen over de hele wereld luisteren naar deze absolute waarheid aan de telefoon, met brandende passie… het productoverzicht, de stap-voor-stap instructies, de video’s, de ongelooflijke kwaliteit, de snelheid, de techniek en de innerlijke rust die zal worden onthuld wanneer u echt aan de slag gaat met uw dubbel-voor-stap conversie kit.

Eén ding is zeker: je zult nooit meer nuchter zijn als je auto rijdt.

Hoe te beginnen

1. Zoek een geschikte plaats om te parkeren. Het is belangrijk een schaduwrijke plaats te vinden. Als u niet weet hoe u moet parkeren, laat dan een kind weten waar de schaduwrijke plaats is en laat hem zien hoe u daar moet komen. Zij zullen u de juiste richting kunnen wijzen.

2. Maak uw automatten los. Leg ze onder de bestuurdersstoel, rol de ramen op, vergrendel de deuren en zet de airco aan. Verwijder langzaam de matten. Neem de doppen van de olieschijven eruit.

3. Verwijder met een zeer scherp mes de stekkers van het oliefilter. Ja, nokken reserve, u heeft de oude plug nodig om het oude oliefilter te verwijderen.

4. De dekzeilen komen nu onder de stoelen te liggen, verwijder ze met een scherp mes. Ze zitten goed vast, dus wees er voorzichtig mee.

5. Bind de laatste kabel opnieuw vast. Controleer de kabel op eventuele weerstand en probeer hem weer te verwijderen. Nu kunt u de olievuldop verwijderen. Zoals u waarschijnlijk weet, zit de olievuldop achter de ruitenwisser en u zult hem niet kunnen zien, maar het is de moeite waard om even langs de kant van de weg te stoppen om te controleren.

6. U zult nu moeten schoonmaken. Als u het herbruikbare oliefilter eruit haalt, worden ze erg vuil. Maar doe de gebruikte olie eerst in een geschikte oliefilterdrager. Er zijn veel van dergelijke dragers op de markt.

7. De drager moet in het olievulvat worden geplaatst op een opvallende plaats, die alleen voor de ogen van de afsteller is gemarkeerd. Verwijder de dop van de drager en gebruik de muis om de nieuwe olie in het vat te gieten, tegelijk met een trechter. Zodra de olie voldoende is gemengd, moet de trechter worden opgeborgen.

8. Het vat is nu klaar voor de vervanging van de oude olie. Verwijder de dop ervan en plaats hem op het portaal van de oude olie. Ter oriëntatie is de peilstok gemarkeerd voor een capaciteit van 15 tot 28 liter.

9. Plaats twee trechters onder het olieportaal nadat u de hoeveelheid olie weet die u wilt afgeven. De druk zal nu maximaal zijn. Gebruik de knevel om ervoor te zorgen dat de klep op zijn plaats blijft om het morsen van de olie te voorkomen. Als alle olie eruit is, begint u met het meten van het oliepeil. Dompel de peilstok in de nieuwe olie en zorg ervoor dat deze niet morst.

10. Theosenstein Constant Speed Auto Oil Pump is echt een heel eenvoudig mechanisme, als u een eenvoudige monteur bent. Het kan probleemloos worden bediend door iemand die nog nooit een opleiding in de automobielsector heeft gehad. Leer de oliepomp te bedienen en raak vertrouwd met de werking ervan.

Lees meer:

Car wrap

Carwrapping

Leave a Reply

Your email address will not be published.