Hoe uw auto te wassen

Autopoetsbedrijf Westland

 

Vervolgens kun je met een spons je weg banen rond de auto en met een handwant het resterende vocht wegvegen. Als u klaar bent met het schoonmaken van de auto bij een autopoetsbedrijf, wilt u meteen de handdoeken drogen. Uw handdoeken moeten gemaakt zijn van een microvezel en ze moeten eigenschappen hebben die scheurweerstand en ultra violet stralen. Zij moeten worden gebruikt telkens wanneer u uw auto wast, zelfs als u weet dat zij niet urenlang perfect zullen blijven. Ze zijn ook verkrijgbaar in natuurlijke schapenvacht en deluxe nylons en ze zijn erg populair in alle maten. Er zijn een aantal soorten van schapenvacht droogdoeken. Deze zijn gemaakt van zachte wol die een kussen geeft aan de hand als u uw hand langs de gladde zijkant van de auto laat glijden. Deze handdoeken zijn ideaal voor het afvegen van uw auto na een hele dag rijden of zelfs gewoon om zich te ontdoen van een lekkage.

Er zijn een paar soorten van schapenvacht droogdoeken. Er zijn er met zakken en heidepatronen en er zijn er zonder zakken of heidepatronen. Dit geeft een divers scala aan gebruiksmogelijkheden. De meeste zijn gemaakt van polyester, dat zacht en plooibaar is en geen krassen maakt op de lak van de auto. De met heide bedekte handdoeken voelen zacht aan en de polyester Pro rolt zeer klein op zodat de auto niet de hele handdoek uit uw vingers neemt. Deze handdoeken zijn ideaal voor het drogen en kunnen zelfs worden gebruikt op de vinyl en rubberen vloer van de auto.

Naast handdoeken zijn kammen een ander essentieel gereedschap voor de autobezitter. Om de lak te verwijderen en op de vezels van de isolatie te gaan heeft u een kam met borstelharen nodig. Deze kam kan worden gebruikt om de elektromonden schoon te maken en te polijsten en de gumballises eruit te halen. Het opent ook de vezels van de isolatie. Een kam is niet duur en klaart de klus.

Een autowasbeurt is essentieel, vooral wanneer de buitenkant van de auto wordt blootgesteld aan de ruwe elementen van de natuur. De meeste mensen wassen hun auto thuis, in de winkel, in de tuin, op straat, enz. Enkele korrel en een aantal hybride sponzen auto wassen zijn gekomen in het voetlicht. Deze hebben geen additieven om te gaan met loog dat wordt gebruikt in sommige chemische reinigingsmiddelen. Zij nemen ook niet de zuurtegraad uit de zeepoplossing en dit kan ertoe leiden dat de geactiveerde koolwaterstoffen terugkomen. Dit kan uiteindelijk de afwerking aantasten.

Er zijn vele soorten borstels te gebruiken om uw auto’s te wassen van de Alternatieven, maar geen beter dan de gegolfde handgereedschap. Zij zijn schoon, veilig, veelzijdig en staan u toe om het proces te controleren zoals u het eindresultaat wilt. De framereiniger borstels kunnen de klus te klaren, maar je moet voorzichtig zijn met hen. Opgewassen wanten zijn een ander alternatief voor de handgereedschappen. Dit zijn de zachte eendelige handschoen die in je hand past. Deze laten toe dat vuildeeltjes geactiveerd worden wanneer ze de handschoen passeren. Vuildeeltjes zijn verantwoordelijk voor het dikker worden van het leer op de auto. Het is raadzaam om de rubberen mal op de voorruit of de rubberen afdichting rond de ramen en deuren te reinigen.

Een kwast van goede kwaliteit over het zeepuitschot, dat de resten zijn, op het verfoppervlak, zal het vuil en de viezigheid verwijderen en het stof van het oppervlak verwijderen dat de vuilophopingen veroorzaakt.

Dus geef het schoonmaken van uw auto niet op. Er is niets dat de lak van uw auto er slechter laat uitzien dan de afwerking van de auto. Begin niet zomaar met het gebruik van de goedkope reinigingsmiddelen. Investeer in een goede kwaliteit autoshampoo, cleaner en polish om uw auto glanzend en glanzend te houden.

Lees meer:

Glascoating

Leave a Reply

Your email address will not be published.