Krijg uw auto theorie isamera

Dagcursus theorie

 

Een groot aantal mensen denkt dat het krijgen van hun auto theorie isamera grilleis alleen gedaan door een auto monteur, en ze zijn zowel verkeerd. Zelfs een goed gekwalificeerde en zeer ervaren monteur kan er gemakkelijk zijn voordeel mee doen, want een halve dag les is gewoon niet genoeg.

Veel van de Automotive student chauffeurs vinden het moeilijk om de vaardigheden te behouden zodra ze het examen, als gevolg van de enorme omvang van de theorie en praktijk tests, waarvan er veel zijn ontworpen om je vaardigheden te testen ten opzichte van een set van meer moeilijke en dynamisch evenwichtige wedstrijden. Bij SlaagZeker geven we onze leerlingen het beste van twee handen, door talent en beoordeelde vaardigheden in dezelfde klik samen te brengen, en dit is iets wat niet kan worden geleerd op een reguliere cursus.

Je kunt je aanmelden voor je examen zonder eerst geslaagd te zijn voor je theorie, zodra je geslaagd bent voor de praktijk en 2 uur training hebt gehad van een gekwalificeerde en ervaren rijinstructeur ben je dan klaar om dat o zo belangrijke theorie examen af te leggen bij de rijexaminator. Dit is ervoor zorgen dat u uw theorie training materiaal te lezen en veel vragen stellen, zodat u de duidelijkste beeld van de verkeersregels, en is een geweldige manier om te testen of u weet dat de wegcode. Als je het niet weet, vraag het dan aan iemand die het wel weet, en krijg daarbij veel hulp van iemand die de wegcode wel kent.

Probeer op de dag van je examen ongeveer 20 minuten te besteden om ervoor te zorgen dat je stoel VOLLEDIG is afgesteld, inclusief de spiegels. Veel examinatoren hebben gezegd dat dit het eerste is waar ze naar kijken onder de motorkap. Zorg ervoor dat u alle 4 spiegels ( Head-up, Midden-rij, Dak-rij, en Alle-rij), nog niet vergeten de cross-stormen of de heldere lichtbalk. Het idee is ALLE bereidheid en niet alleen het oneven stuk van wegmanoeuvres te nemen. ALLES moet worden beoefend grote hoeveelheden zo veel mogelijk.

Het theorie-examen is voor velen het moeilijkste deel, maar het praktijkexamen is het leukste deel van het halen van je rijbewijs. En vergeet niet, zelfs als je denkt dat je alles weet, dat je nog steeds moet worden voorbereid SHORTCUT op de werkelijke gevaarbewustzijn vaardigheden, die uren duren om onder de knie. Pas dan kun je de weg op, en pas dan moet je je Theorie Test aanvragen.

Lees meer:

Dagcursus theorie

Leave a Reply

Your email address will not be published.